Frederiksberg

KBHFF Frederiksberg er for nylig flyttet til en smuk gammel villa på Søndre Fasanvej 16, lige overfor Frederiksberg Have.

Mødet mellem mennesker (og grøntsager)
Villaen huser til daglig Solbjerghjemmet, et hus for nyankomne flygtninge der i forvejen summer af aktivitet og frivillige, som organiserer cykelværksteder, kvindecafeer, torsdagskaffe osv. Solbjergs brugere og beboere er derfor også meget velkomne, når vi pakker grøntsager og uddeler poser om onsdagen.

Vi holder åbent hver onsdag fra kl. 16.30-18.30 (med mulighed for afhentning af bestilt pose til kl. 19.00). Alle er hjertens velkomne, både for at hente poser med økologisk og biodynamisk frugt og grønt, købe lækre varer i løssalg – eller blot for at få en snak og en kop kaffe med andre ‘fødevarefæller’ eller beboere på Solbjerg.

Bliv medlem
Er du interesseret i at blive medlem, så kom ned i åbningstiden og skriv dig på en vagt. Vi holder introduktionsmøder ca. en gang om måneden, hvor du kan høre mere om KBHFF, vagtsystemet, fællesskabet m.m. Tilmeld dig næste intromøde her.

Du kan også følge os på vores Facebook-side her.

 

Seneste Nyheder fra afdelingen

KBHFF Frederiksberg åbner igen – kom og vær med!

Efter lang tids søgen har Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) endelig fundet et dejligt sted at være på Frederiksberg. Vi glæder os … Læs resten

KBHFF Frederiksberg er flyttet

Frederiksberg afdelingen er flyttet til Den Gule Villa, Dirch Passers Allé 2, 2000 FRB. Åbningstiden er som sædvanlig 17-19. Efter … Læs resten

Adresse

Søndre Fasanvej 16,
2000 Frederiksberg
frederiksberg@kbhff.dk

Åbningstider

Onsdag kl. 16.30-18.30 (med mulighed for afhentning af bestilt pose til kl. 19)