Vesterbro

KBHFF Vesterbro holder til på Oehlenschlægersgades Skole, hvor vi hver onsdag holder åbent fra klokken 17.00 – 19.00.

Vi pakker ugentligt omkring 75 poser grøntsager til glade Vesterbro-borgere i skolens hjemkundskabslokale, og i løbet af eftermiddagen omdannes skolens lounge-område til en hyggelig butik, fyldt med friske grøntsager og liv i vores køkken.

Fællesskabet vægtes højt, og mange er glade for at nyde et måltid grøn mad med andre medlemmer til vores fællesspisning i butikkens åbningstid. Fællesspisning er åbent, når der er nogen der har meldt sig til at lave mad, og det er der næsten altid!

Derudover har afdelingen adopteret 110 æbletræer på Fejø, som man om foråret kan være med til at beskære. Æblehøsten kommer i hus i sensommeren, og indgår som en del af salget i afdelingen.

Butikken drives af afdelingens medlemmer, der hver måned bidrager med tre timers arbejde, enten om onsdagen i butikkens åbningstid, eller ved at deltage i forskellige arbejdsgrupper.

Bliv medlem
Nyt medlem? Du bliver medlem af KBHFF Vesterbro ved at tilmelde dig hos en Introvagt mellem kl. 17-18.30 hver onsdag. Læs mere om proceduren på vores wiki.

 

Seneste Nyheder fra afdelingen

pose logo2

Medlemsmøde på Vesterbro på onsdag

Kære Vesterbro-medlemmer Onsdag den 16. oktober kl. 19-20.30 holder vi medlemsmøde i Vesterbro-afdelingen. Butiksgruppen beretter om driften og afdelingens liv…

Adresse

Oehlenschlægersgades Skole
Oehlenschlægersgade 55-57
1663 København V
vesterbro@kbhff.dk

Åbningstider

Onsdage 17.00 til 19.00