Fra uge 1-17 i det nye år begynder hungry gap perioden. Det er den tid på året, hvor der ikke kommer mange friske grønsager og frugter op af jorden. Op til hungry gap har indkøbsgruppen med hjælp fra bestyrelsen arbejdet på at planlægge og lave aftaler med avlerne, så vi stadig kan få poser fulde af lækre grønsager under hungry gap.

Svampe i grønsagsposen under hungry gap 2022

Planlægningen af hungry gap er en af foreningens indkøberes vigtigste opgaver og resulterer altid i nye alternativer, så vi kan få fyldt grønsagsposen op med spændende grønsager selvom markerne ligger øde hen. I 2022 er det besluttet også at komme svampe i grønsagsposen. Svampeposen bibeholdes og vil indeholde andre svampe end dem der kommer i grønsagsposen. Så der er ingen grund til ikke også at bestille en svampepose (eller to) nærmere tværtimod.

Avlermødet

Avlermødet er en af de vigtigste begivenheder i Københavns Fødevarefællesskab. Her mødes avlerne og medlemmer af Københavns Fødevarefælleskab en dag i november måned til en hyggelig middag, hvor avlerne indledningsvis giver en beretning om året der gik på deres marker og plantager, både de gode og dårlige. Det leder ofte til spændende diskussioner om klimaforandringernes påvirkning. Efter hovedretten holder indkøbsgruppen møde med avlerne, hvor det primære emne er hungry gap. Aften slutter af med dessert og mere hygge på programmet.