Fremtid – fælleskab – festmiddag. Sæt kryds i kalenderen d. 28.11 mellem 16.45 og 21. Og duk op på restaurant Evoo på Rådhusstræde 13, 1. Th i indre by.

Det er blevet efterår, og det betyder, at endnu engang er blevet tid til at fejre fællesskabet sammen med vores fantastiske avlere. I år er mødet åbent både for medlemmer af KBHFF og andre interesserede. Medlemmer af KBHFF og avlere spiser gratis, men ikke-medlemmer skal betale 65,- ved bestilling eller 80,- på dagen. Der er en bar med saft, vand, vin og øl, som kører udenom KBHFF.

Traditionen tro slutter vi dagen af med fællesspisning, lavet af årstidens friske råvarer,

Her kan du møde nogle af de mennesker der er frivillige i KBHFF og dem som sørger for at levere lækre grøntsager til KBHFF hver onsdag. Du kan høre mere om foreningen og det er også på dette møde at kimen til det kommende grøntsagsår lægges.

Kort fortalt bliver det en aften, hvor vi snakker, spiser, drikker og hygger os, samtidig med at indkøbsgruppen, sammen med avlerne, får lagt planer for det kommende år.

Det er gratis for medlemmer at deltage, men ikke-medlemmer skal købe billetter til 60,-/80,- via facebookevent eller her.

Medlemmer af KBHFF kan melde sig til ved at klikke her.

Alle deltagere skal være tilmeldt, ellers koster arrangementet 80 kr. i døren.