--- English version below ---
Kære medlem
Skal du være med til at planlægge årets avlermøde eller KBHFFs kommende køkkenskole? Så håber vi, at vi ses til fællesmøde d. 30. september hos vores nye medlem Logik &Co.
BEMÆRK at vi mødes hos vores medlem Logik & Co. Ryesgade 23, 2200 København.
Hvad er avlermødet?
KBHFF avlermøde er en årlig middag i november, hvor medlemmer og avlere samles for at styrke samarbejdet om sæsonens grøntsager. Her deler vi erfaringer, taler om årets udfordringer og glæder og ser frem mod den kommende sæson. Det er en unik mulighed for at komme tættere på de mennesker, der dyrker vores grøntsager, og for at være med til at præge fællesskabets udvikling.
Dagsorden for fællesmøder
17.00 – 18.00 Gennemgang af dagsordenen. Længere diskussioner tages efter fællesspisningen.
18.00 – 19.00 Fællesspisning
19.00 – 21.00 Vi arbejder med punkterne fra dagsordenen i grupper eller sammen. Det kan eksempelvis være planlægning af et større arrangement, en kommunikationskampagne m.m. Faste arbejdsgrupper som indkøbsgruppen eller en afdeling må meget gerne bruge fællesmødet til egne opgaver. Det kunne eksempelvis være et butiks-/arbejdsgruppemøde.
Alt efter behov bruger vi de sidste 15 min. af mødet på at samle op.
Dagsorden og tilmeldningsliste findes her
Lidt om fællesmøderne
Fællesmødet er der, hvor foreningens medlemmer har mulighed for at sætte deres præg på foreningen. Det er nogle hyggelige timer, hvor vi fejrer fællesskabet, spiser aftensmad sammen og lærer hinanden bedre at kende. Alle er velkommen til møderne også selvom du er helt ny.
Husk I også meget gerne må bruge mødet til at klare praktiske opgaver i din afdeling eller arbejdsgruppe, som for eksempel at planlægge et event i jeres afdeling m.v.
Du behøver ikke at blive hele aftenen, du kan komme og gå, som du vil, bare du tilmelder dig arrangementet, så vi ved hvor mange vi skal lave mad til. Arrangementet er gratis og for alle (særligt hvis du er ny).
Vil du gerne være med til at lave mad til fællesspisningen?
Så send en mail til vores fælleskoordinator på fk@kbhff.dk og meld dig på køkkenholdet.
P.S. husk og medbring en boks til rester, hvis der er rester fra fællesspisningen.
--- English version ----
KBHFF invitation to August common meeting
Will you join the planning of this year’s farmers meeting or KBHFF’s upcoming cooking school? Then we hope to see you at the common meeting on Sept. th. 30 hosted by our new member Logik & Co.
PLEASE NOTE that we will meet at Logik & Co. Ryesgade 23, 2200 København – we look forward to seeing you.
What is the farmers meeting?
The KBHFF farmers meeting is an annual dinner in November where members and farmers come together to strengthen collaboration around the season’s vegetables. Here we share experiences, talk about the year’s challenges and joys, and look ahead to the coming season. It is a unique opportunity to get closer to the people who grow our vegetables and to take part in shaping the development of the community.
New agenda for the common meetings
Since 2022, when coordination meetings became common meetings, we have listened to your feedback and are now ready with a slightly revised version of the common meetings.
17:00 – 18:00 Review of the agenda. Longer discussions will be held after the communal dinner.
18:00 – 19:00 Communal dinner
19:00 – 21:00 We will work on the items from the agenda in groups or together. This could, for example, be planning a larger event, a communication campaign, etc. Established working groups, such as the purchasing group or a department, are very welcome to use the common meeting for their own tasks. For example, this could be a Local board/working group meeting.
Depending on the need, we will spend the last 15 minutes of the meeting on a summary.
The agenda and registration list can be found here
About the common meetings
The common meeting is when the members of the association have the opportunity to influence the organization. It is a few pleasant hours were we celebrate the community, share dinner, and get to know each other. Everyone is welcome to the meetings, even if you are completely new.
Remember, you are also very welcome to use the meeting to handle practical tasks in your department or working group, such as planning an event in your department, etc.
You do not have to stay all evening; you can come and go as you like, as long as you sign up for the event, so we know how many to cook for. The event is free for everyone.
Would you like to help prepare food for the communal dining?
Then send an email to our communal coordinator at fk@kbhff.dk and sign up for the kitchen team.
P.S. Remember to bring a container for leftovers if there are any from the communal dining.