Vi pakker ugentligt omkring 20 poser grøntsager til glade Vesterbro-borgere i skolens hjemkundskabslokale, og i løbet af eftermiddagen omdannes skolens lounge-område til en hyggelig butik, fyldt med friske grøntsager og liv i vores køkken.

Fællesskabet vægtes højt, og mange er glade for at nyde et måltid grøn mad med andre medlemmer til vores fællesspisning i butikkens åbningstid. Fællesspisning er åbent, når der er nogen der har meldt sig til at lave mad, og det er der næsten altid!

Derudover har afdelingen adopteret 110 æbletræer på Fejø, som man om foråret kan være med til at beskære. Æblehøsten kommer i hus i sensommeren, og indgår som en del af salget i afdelingen.

Butikken drives af afdelingens medlemmer, der hver måned bidrager med tre timers arbejde, enten om onsdagen i butikkens åbningstid, eller ved at deltage i forskellige arbejdsgrupper.

Se kontrolrapport

Bliv medlem

Nyt medlem? Du bliver medlem af KBHFF Vesterbro ved at tilmelde dig hos en Introvagt mellem kl. 17-18.30 hver onsdag. Læs mere om proceduren på vores wiki.