I starten af 2020 fik KBHFF nyt fælleslager på Hotel og Restaurationsskolen i Valby. På skolen er der en flot køkkenhave, og skolens gardner Liv havde snakket med vores koordinator, Jonathan, om at der var en del grøntsager, der først er høstklar efter eleverne er taget på sommerferie, og at der også var en masse der skulle luges før hun gik på ferie. 

KBHFFs medlemmer var derfor inviteret til at komme og hjælpe med haven en dag i fire timer. Til gengæld kunne de frivillige så fylde en KBHFF pose med grønt og en kondikasse med krydderurter fra Hotel og Restaurationsskolens hyggelige byhave.

Hotel og Restaurationsskolen er en skole i rivende udvikling og det er i den grad et spændende sted at være en del af, både for KBHFF og vores avlere. Vi er derfor rigtig glade for vores nye fælleslager med gode muligheder for, at formidle kontakt mellem KBHFFs avlere og Hotel og Restaurationsskolen. Derudover er der også mulighed for samarbejder mellem kokkeelever og KBHFF, eksempelvis hvor de studerende tilbereder mad til events arrangeret af KBHFFs medlemmer. Faktisk er det kun fantasien der sætter grænser, så vi vil meget gerne høre jeres gode ideer.

Ifølge Jonathan, er det bedste ved det nye fælleslager, at det ikke kun er et sted hvor vi kan klare de klassiske pakkeopgaver om onsdagen, men at det også er en stor mulighed for at dele vores viden om bæredygdighed, økologi, biologi og lokale fødevarer med de studerende.

Hotel og Restaurationsskolen ligger på Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Er du nysgerrig efter, at se de nye lokaler kan du komme forbi om onsdagen mellem kl: 9.00 -15.00.

Har du lyst til at læse mere om vagterne på fælleslageret, kan du læse mere her. Har du derimod lyst til at blive chauffør (p.s. der hører fordele hos LetsGo med), kan du læse mere her. Begge vagter kunne godt bruge en hjælpende hånd.