Vi har på det seneste hørt, at flere af vores medlemmer ikke kan møde op på vanlig vis i deres respektive lokal afdelinger for at hente deres frugt og grønt, da de er i risikogruppen for Covid-19.
Vi vil derfor gerne opfordre til samfundssind i foreningen, så alle vores medlemmer kan modtage deres ønskede frugt og grønt, også selvom man er i risikogruppen for Covid-19.

Hvordan får jeg hjælp?

Hvis du er i risikogruppen for Covid-19 og gerne vil modtage grøntsager, så prøv følgende muligheder: 

Skriv/ring til din nabo eller ven fra KBHFF som du ved bor tæt på dig og spørg om de kan hjælpe dig, hvis du er medlem af din lokalafdelings facebook gruppe, kan du også skrive der. 

Derudover kan du også skrive til butiksgruppen i din lokal afdeling. Du finder deres kontaktoplysninger her.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Vil du gerne hjælpe andre i din lokalafdeling med at få bragt deres grøntsager ud, så prøv følgende muligheder: 

Skriv/ring til dem du kender eller har hørt om som måske kunne have brug for din hjælp. Hvis du er medlem af din lokalafdelings facebookgruppe, så skriv at du meget gerne vil hjælpe med at bringe grøntsager ud til folk i risikogruppen for Covid-19 i dit nærområde. 

Derudover kan du også skrive til butiksgruppen i din lokal afdeling. Du finder deres kontaktoplysninger her.

I Københavns Fødevarefællesskab er vi vildt stolte af, at vi på trods af Covid-19 stadig kan uddele frugt og grønt til vores medlemmer og blive ved med at støtte vores avlere, hvoraf nogle har svære tider når de ikke har kunne levere til restauranter ligesom førhen. Tak fordi I gør det muligt.