Også KBHFF er ramt af de seneste Covid-19 retningslinjer og lokalafdelingen på Amager, Frederiksberg og Vesterbro er midlertidigt nød til at skifte adresse, indtil de kan vende tilbage til deres respektive adresser.

Amager:

Lokalafdelingen på Amager er frem til d. 23 december i Nathalies have (stort tak for gæstfriheden til Nathalie fra hele KBHFF). I det nye år vil lokalafdelingen dog mangle en midlertidig adresse, så har du en god idé, så skriv til amager@kbhff.dk. Vi hører meget gerne fra dig.

Frederiksberg:

Lokalafdelingen på Frederiksberg flytter midlertidigt til lokalafdelingen i Vanløse på adressen C/O Hus Forbi, Jernbane Allé 68, baghuset t. h. 2720 København. Tak til lokalafdelingen i Vanløse fordi I igen vil ligge hus til vores medlemmer fra Frederiksberg.

Vesterbro:

Lokalafdelingen på Vesterbro (som grundet ombygning på Oehlenslagersgade Skole midlertidigt har været hos lokalafdelingen på Frederiksberg) Resten af året udleveres poserne fra uKirke på Dannebrogsgade 57 - lige på Litauens Plads. 

Til sidst men ikke mindst vil vi gerne takke jer som gør KBHFF muligt på trods af Covid-19. Som Nathalie fra lokalafdelingen på Amager så fint sagde i onsdags “jeg føler mig mere tryg ved at handle i KBHFF end SuperBrugsen”.