Er du træt af frivillige vagter hver måned? Elsker du at køre bil og sidst men ikke mindst, vil du gerne have en vildt billig lejebil til rådighed gennem LetsGo? Så skal du læse med her:

Som chauffør for Københavns Fødevarefælleskab er det din opgave, at køre grønsagerne ud til afdelingerne om onsdagen. På hele vejen vil der være frivillige til at hjælpe med at pakke og bære. Det vigtigste du skal gøre er at nyde din køretur gennem byen. Turen begynder kl. 12 når bilen skal hentes og slutter ca. kl. 16 når alle grønsagerne på ruten er blevet bragt ud. Derfor er vagten hver sjette uge.

Fordele hos Lets Go
Udover en anderledes sjov vagt har du som chauffør den luksus gennem Københavns Fødevarefællesskab at kunne leje en Lets Go bil til yderst favorable priser.

Hvem kan være chauffør?
For at tage en vagt som chauffør eller chaufførmedhjælper skal du:
- Være medlem af Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF)
- Være fyldt 23 år 

- Have almindeligt kørekort (B). 

- Tilmeldes som KBHFF-medlem hos LetsGo (det delebilfirma som vi lejer biler af) og have en LetsGo nøglebrik.

Køretur hver sjette uge eller oftere
Det forventes, at du tager 1 vagt i hver periode. Hver periode varer seks uger. Du modtager en mail ca 14 dage før en ny periode, hvor du bliver mindet om at skrive dig op på chaufførernes vagtplan. Find linket på wikien under VAGTPLAN. Der er en ambition om at mødes i chaufførteamet ca. 1 møde årligt og snakke om hvordan vagten virker, hvad der virker og ikke virker på vagten.

Sådan bliver du chauffør:
Vil du gerne være chauffør eller har du nogle spørgsmål, så skriv til Jonathan (fælleskoordinator) på fk@kbhff.dk. Han vil være din kontaktperson og sørge for at du kommer godt igang som chauffør.

Her er vagtbeskrivelse for chauffører på dansk og engelsk

Vil du gerne vide mere om hvordan en typisk onsdag ser ud i Københavns Fødevarefællesskab fra landmand til udlevering af grønsagsposer? Så se denne korte film.