Er du træt af vagter der passer dårligt med dit studie eller arbejde?
Elsker du Københavns Fødevarefællesskabs varer og vil du gerne have en større indflydelse på, hvilke grønsager der kommer i din grønsagspose? Så skal du læse med her: Indkøbsgruppens opgave er at sammensætte ugens pose og bestille varer hos avlerne og andre leverandører. Derudover er de også i tæt dialog med afdelingerne i forbindelse med indkøb, koordinering og estimering af de rigtige mængder varer til løssalg mm. Og så varetager de kontakten til avlere og forsøger løbende at udvide varesortimentet og netværket af økologiske og biodynamiske leverandører.

Sådan forløber en vagt i indkøbsgruppen: 
Indkøbsarbejdet finder typisk sted mellem torsdag morgen og fredag aften med opfølgende opgaver i løbet af weekenden, hvor det skal tjekkes at avlerne har godkendt bestillingen, og posens indhold skal videreformidles til hjemmesiden/IT gruppen. Medlemmer fra indkøbsgruppen vil vise dig hvordan indkøbsarbejdet fungerer. Der vil også være mulighed for at lave det flere sammen. Normalt har man en vagt to uger i træk ca. hver anden måned. Du skal regne med at bruge lidt mere et tre timer om ugen, når du har vagt.

Arbejdsgruppe og koordineringsmøder:
Udover det vanlige indkøbsarbejde har indkøbsgruppen hver anden måned et internt møde hvor man diskuterer aktuelle spørgsmål i forbindelse med arbejdet. Efterfølgende er der koordineringsmøde med de andre arbejdsgrupper (og fællesspisning!), hvor opgaver og problemstillinger mellem arbejdsgrupperne diskuteres. Man behøver ikke at deltage, men det er både en sjov og lærerig mulighed, for at deltage i de store diskussioner der foregår i Københavns Fødevarefællesskab.

Sådan bliver du medlem af indkøbsgruppen:
Vil du gerne være medlem af indkøbsgruppen eller har du nogle spørgsmål til vagten, så skriv til indkøbsgruppen på indkoeb@kbhff.dk. De vil stå for din introduktion til arbejdet og besvarer også alle dine spørgsmål. Du kan læse mere om vagterne her.